Ridică-Ți Afacerea La Nivelul Următor Cu

1 Lună + 1 Revizie GRATUITE, La Oricare Dintre Serviciile Închiriere Motostivuitoare, Închiriere Stivuitoare sau Închiriere Lize

Solicită acum o ofertă personalizată și beneficiază de multiple reduceri și avantaje la închiriere sau revizie stivuitoare

Ne-au acordat încrederea:

Ne-au acordat încrederea:

Eficientizează-Ți Afacerea Prin Închirierea Stivuitoarelor În Regim Personalizat

Ai nevoie de un stivuitor, însă ideea costurilor continue de întreținere și reparații aferente deținerii unuia îți provoacă dureri de cap? Nu știi cum să gestionezi povara financiară creată de o investiți inițială mare? Atunci serviciul nostru de închiriere este varianta perfectă pentru nevoile tale

La Decaro, înțelegem că întreprinderile și fabricile au nevoie de acces la stivuitoare fiabile, fără a primi în schimb și bătăile de cap cauzate de deținerea unuia. Cu opțiunile noastre flexibile și personalizate de închiriere stivuitoare, nu doarc că îți eficientizezi operațiunile logistice, dar îți eficientizezi și operațiunile contabile.

Oferim spre închiriat stivuitoare de ultimă generație, întreținute cu meticulozitate, care ridica între 1,5 și 7 tone, de la branduri consacrate precum Toyota și Hangcha.

Închiriem stivuitoare în regim personalizat, astfel că prețurile care încep de la doar 80€ pe zi îți dau posibilitatea de a te bucura de serviciile noastre pentru câteva zile sau pentru perioade îndelungate, situație în care beneficiezi atât de un discount semnificativ, cât și de numeroase avantaje precum mentenanța gratuită sau schimbarea gratuită a anvelopelor.

Tu doar ne spui cerințele tale, iar noi îți vom crea o ofertă personalizată și optimizată .

Folosește Planurile Noastre Personalizate De Închiriere Stivuitoare Și Îți Vei Eficientiza Afacerea Fără Costuri Neașteptate.

Eficientizarea operațiunilor logistice prin manipularea materialelor poate fi o provocare pentru afaceri, mai ales când vine vorba de costurile neașteptate ale întreținerii stivuitoarelor. Costurile reparațiilor și întreținerii în curs se adună rapid și provoacă stres inutil sau chiar duc lu rezultal complet opus… îngreunarea operațiunilor logistice. Dar cu serviciile noastre de închiriere stivuitoare, îți vei putea lua rămas bun de la aceste griji. Opțiunile noastre de închiriere sunt complet persoanlizate dându-ți posibilitatea de a folosi echipamente atât pentru câteva zile, cât și pentru ani întregi, beneficiind de diferite avantaje precum mentenanța gratuită.

Astfel, te vei putea concentra asupra aspectelor cu adevărat importante ale afacerii, fără durerile de cap suplimentare, cauzate de costuri neașteptate de întreținere.

 

Peste 70% Din Afaceri Vor Avea Inactivitate Cauzată De Nerezolvarea La Timp A Problemelor Apărute La Echipamentele De Manipulare Marfă

Din păcate, peste 70% din afaceri suferă pierderi din cauza nefuncționării echipamentelor de manipulare marfă (o medie de 14 ore de nefuncționare pe an pentru fiecare stivuitor). Și nu este vina lor, doar că nu au fost ghidate în direcția potrivită. Dar nu trebuie să fie la fel de greu și pentru tine.

 

Îți putem asigura fuidizarea operațiunilor logistice prin planurile noastre de închiriere stivuitoare personalizate ce includ asistență 24/7 și mentenanță GRATUTĂ. Solicită astăzi o ofertă personalizată și află cum îți putem eficientiza procesele logistice.

Motostivuitoare Diesel

Motostivuitoarele diesel sunt alegeri de top în ceea ce privește manipularea eficientă a materialelor în medii industriale și logistice. Echipate cu motoare diesel puternice și fiabile, aceste stivuitoare oferă o capacitate de ridicare impresionantă și un cuplu înalt pentru a face față sarcinilor grele. Cu un consum redus de combustibil și costuri de întreținere scăzute, motostivuitoarele diesel sunt soluții economice pentru operațiuni intensive. Fie că ai nevoie de manipulare a materialelor în depozite, fabrici sau pe șantiere, motostivuitoarele diesel sunt adaptabile la diversele nevoi și aplicații. Cu caracteristici precum cabine confortabile, sisteme de suspensie, frâne puternice și opțiuni de control avansate, motostivuitoarele diesel asigură siguranță, productivitate și performanță superioare. Descoperă gama noastră de motostivuitoare diesel de înaltă calitate și alege soluția potrivită pentru cerințele tale specifice!

Motostivuitoare GPL

Motostivuitoarele GPL sunt alegerea perfectă pentru a îmbunătăți operațiunile de manipulare a materialelor într-un mediu industrial sau logistic. Alimentate cu gaz petrolier lichefiat (GPL), aceste stivuitoare sunt ecologice, eficiente din punct de vedere energetic și ușor de întreținut. Cu o capacitate de ridicare impresionantă și o manevrabilitate excelentă, motostivuitoarele GPL sunt ideale pentru manipularea încărcăturilor grele într-un mod rapid și sigur. Fie că ai nevoie de o stivuitoare pentru depozit, fabrică sau altă aplicație industrială, motostivuitoarele GPL sunt soluția ideală pentru a-ți îmbunătăți eficiența operațiunilor de logistică și a reduce costurile de operare. Descoperă acum gama noastră de motostivuitoare GPL de înaltă calitate și alege soluția potrivită pentru afacerea ta!

Electrostivuitoare

Electrostivuitoarele sunt soluții inovatoare și ecologice pentru manipularea eficientă a materialelor în medii industriale și logistice. Echipate cu motoare electrice silențioase și fără emisii, aceste stivuitoare sunt ideale pentru utilizarea în interiorul depozitelor, fabricilor sau altor spații închise. Cu o capacitate de ridicare și o manevrabilitate excelentă, electrostivuitoarele asigură o manipulare sigură și precisă a încărcăturilor. De asemenea, acestea oferă un consum redus de energie, costuri de întreținere scăzute și emisii zero, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător. Cu opțiuni avansate de control, reglaj și confort, electrostivuitoarele sunt ușor de operat și pot fi adaptate la diversele cerințe ale afacerii tale. Descoperă gama noastră de electrostivuitoare de înaltă calitate și alege o soluție eco-friendly și eficientă pentru operațiunile tale logistice!

Avantaje Închiriere Stivuitoare Cu Decaro

SHORT-TERM/LONG-TERM Poți închiria stivuitoarele noastre pentru orice periodă de timp.

PERSONALIZAREA COSTURILOR Analiza, optimizarea si aprobarea costurilor împreună cu clientul.

TRANSPORT Pentru toate serviciile noastre oferim posibilitatea de transport și descărcare la orice adresa cerută de client

FULL-SERVICE Pentru închirierea stivuitoarelor pe o periodă mai lungă de un an, beneficiezi de mentenanță gratuită.

BONUSURI PERSONALIZATE O multitudine de bonusuri adaptate nevoilor clientilor, precum luni gratuite de chirie sau schimbarea gratuita a anvelopelor

 

Avantaje Închiriere Stivuitoare Cu Decaro

SHORT-TERM/LONG-TERM Poți închiria stivuitoarele noastre pe orice periodă de timp.

PERSONALIZAREA COSTURILOR Analiza, optimizarea si aprobarea costurilor împreună cu clientul.

TRANSPORT Posibilitatea de transport și descărcare la adresa cerută de client

FULL-SERVICE Pentru închirierea stivuitoarelor pe o periodă mai lungă de un an, beneficiezi de mentenanță gratuită.

BONUSURI PERSONALIZATE O multitudine de bonusuri adaptate nevoilor clientilor, precum luni gratuite de chirie sau schimbarea gratuita a anvelopelor

Beneficiază De Utilitatea Unui Stivuitor, Fără Bătăile De Cap Cauzate De Deținerea Unuia.

Dorim să-ți oferim o soluție simplă și convenabilă pentru a beneficia de utilitatea unui stivuitor fără a te îngrijora de provocările asociate cu deținerea și întreținerea unuia. Cu serviciile noastre de închiriere a stivuitoarelor, poți să te bucuri de avantajele unui echipament de manipulare eficientă a materialelor fără a investi în achiziționarea unuia. Noi ne ocupăm de întreținere, reparații și actual

Iata Ce Vei Primi În Urma Solicitării Unei Oferte

O lună de utilizare + o revizie GRATUITE, la închirierea oricăror chipamente de manipulare a materialelor motostivuitoare, electrostivuitoare, reach truck-uri și transpalete.

Consultanță specializată pentru a identifica cel mai potrivit echipament pentru nevoile tale specifice.

Prețuri competitive și opțiuni de plată flexibile, potrivite orcărei afaceri.

Recenziile Clienților Noștri

COSTIN BOGDAN Ionica
COSTIN BOGDAN Ionica
2023-01-06
O echipa de profesionisti ,sunt cu adevarat langa tine cand ai nevoie de ei.
George Stratone
George Stratone
2022-11-15
Multumim pentru colaborare
Cristi Raileanu
Cristi Raileanu
2022-11-15
Foarte aglomerați dar rezolva multe probleme la costuri acceptabile

Proiectele noastre

Solicită Oferta Ta Personalizată

În urma acestei solicitări, specialiștii noștri vor analiza situația ta particulară și îți vor alcătui planul perfect pentru eficientizarea operațiunilor tale logistice cu un raport preț/calitate extraordinar.

Solicitați oferta ta personalizată și beneficiază de:

O lună de utilizare + o revizie GRATUITE, la închirierea oricăror chipamente de manipulare a materialelor motostivuitoare, electrostivuitoare, reach truck-uri și transpalete.

Consultanță specializată pentru a identifica cel mai potrivit echipament pentru nevoile tale specifice.

Prețuri competitive și opțiuni de plată flexibile, potrivite oricărei afaceri.

Contactează-ne acum pentru a primi oferta ta personalizată și pentru a beneficia de cele mai bune soluții în materie de stivuitoare! Suntem aici pentru tine și suntem nerăbdători să te ajutăm prin furnizarea echipamentul perfect pentru afacerea ta!

Scroll to Top