Povestea noastră...

        Incepe in anul 2014 in Belgia ca firma colaboratoare a unui mare dealer de stivuitoare unde am putut sa ne perfecționam cunoștințele tehnice având posibilitatea de a participa la training-URI cu reprezentanții multor firme constructoare de stivuitoare și utilaje de ridicat. Începând cu anul 2017 ne începem activitatea pe piața din România unde comercializam transpalete manuale și piese de stivuitoare. In anul 2018 ne deschidem primul punct de lucru in Buzau unde începem sa reparam stivuitoare multimarca iar din anul 2018 portofoliul nostru de clienti se mărește considerabil punând la dispoziția clienților pe lângă reparațiile de stivuitoare și o gama foarte variata de servicii: vânzări închirieri echipamente pentru manipulare( motostivuitoare, electrostivuitoare, echipamente de depozit și logistica).

         In România din 2018 am devenit dealerii multor mărci de stivuitoare precum Baoli,Heli,Hangcha, iar din 2020 devenim partener Toyota marca premium pe piața de stivuitoare și echipamente de depozitare.
Suntem o companie tânăra cu un portofoliu vast de clienti cu acoperire naționala și dorim sa venim in sprijinul d-voastră cu serviciile și produsele noastre

Cătălin Roșca — Fondator

Calitatea este fondată pe o experiență îndelungată

WhatsApp Image 2021-03-10 at 17.57.15

ISTORIE

Încă din 2017 ne-am consolidat reputația unei companii ce oferă siguranță și încredere. Am reușit să depăsim cu mult așteptările clienților noștri, oferind produse de cea mai bună calitate la prețuri accesibile, cu promptitudine și profesionalism.

TEHNOLOGIE MODERNĂ

Știm că pentru a oferi clienților noștri cele mai bune servicii, folosirea tehnologiilor de ultimă generație este necesară. De aceea am investit peste €100.000 în modernizarea service-ului nostru și am achiziționat cea mai bună aparatură din domeniu, devenind unul dintre liderii naționali în materie de recondiționare stivuitoare.

WhatsApp Image 2021-03-10 at 17.57.12 (1)

PROFESIONALISM

Membrii echipei noastre au o istorie puternică și succes răsunător în domeniul lor de activitate. Sunt experți și oameni talentați care își iubesc meseria și o practică la cel mai înalt nivel.

Ne-au acordat increderea:

Strategia Noastră

Idei și soluții inovative

Monitorizăm constant toate inovațiile ce apar pe piață pentru a le înțelege și implementa în serviciile furnizate de noi.

Ultimele tehnologii

Folosim echipamente, materiale și tehnologii de ultimă generație pentru a dezvolta și oferi servicii mai bune.

Comunicare eficientă

Punem la dispoziția clienților noștri o multitudine de modalități de comunicare și informare.

Rezultatele Noastre

1500+

UTILAJE VÂNDUTE

532

CLIENȚI FERICIȚI

10.000+

ORE DE SERVICE

APELEAZĂ LA SERVICIILE NOASTRE

SOLICITĂ O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Discută cu un consultant despre ambițiile și provocările tale pentru a ne ajuta să-ți creăm o ofertă personalizată și optimizată nevoilor tale.

Echipa Noastră

Vă prezentăm echipa noastră talentată, înzestrată și amabilă. Ei sunt oamenii care se ocupă de toate proiectele noastre. Impreună avem un lucru important de făcut, și anume, de a ne asigura că serviciile noastre aduc clientului 100% satisfacție.

4

Cătălin Roșca

Manager zonal: Muntenia
2

Gabriel Vâlcu

Manager zonal: Transilvania

OUR TESTIMONIALS

Working with BuildWall is a pleasure, as working with high-class professionals is always a pleasure. I am completely satisfied with my project. I selected BuildWall…

Mary Scott
Manager

Their reputation is on the highest level and their portfolio speaks for itself. BuildWall is a team of like-minded people who indeed love their job.…

Adam Smith
Accountant

I selected BuildWall among other companies because of good recommendations I’ve heard. Their reputation is on the highest level and their portfolio speaks for itself.…

Tom Ford
Manager
Clienții Noștri

Decaro

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și avantajoasă!